Talarek benaderd voor een partij tegen Khatchikian op Ben Bril Memorial

De organisatie van de elfde Ben Bril Memorial op 16 oktober in carré spant zich in om de Pool Robert Talarek weer naar Nederland te halen. Vorig jaar was hij de grote sensatie van de avond toen hij de Amsterdamse profbokser Josemir Poulino totaal onverwacht knock-out sloeg. Gevorg Khatchikian, die zich voorbereidt op een groot gevecht in het buitenland en in vorm wil blijven, heeft zich bereid verklaard de uitdaging met Robert Talarek te willen aannemen. De eerste contacten zijn inmiddels gelegd en Talarek zou na juni 24 wanneer hij in actie komt tegen Nobert Dabrowski (20-6-1) beslissen. U merkt het: de elfde Ben Bril Memorial begint alweer enige allure te krijgen. Dat wordt uitgebouwd met partijen die even spannend zullen zijn. Hierover binnenkort meer.