Othman Allach focust zich op Grote Prijs van Amsterdam

Het programma voor de Ben Bril Memorial op maandag 16 oktober 2017 in Carré krijgt steeds meer aanzien. Een belangrijk onderdeel van de wedstrijden, de Grote Prijs van Amsterdam, is nu ook ingevuld. Darryl Sichtman,Jeremy Blijd, Rudsel Zinghagel en Othman Allach komen Olympisch boksen en hebben inmiddels hun contract ter tekening ontvangen.
Net als andere jaren belooft de GP Adam weer een apart hoogtepunt te worden. De A-klasse kickboxers leven zich voor een keer uit in het Olympisch boksen. Een aspect waarop zij zich dagelijks in de training toeleggen. Het gewichtsverschil is klein: van 71 kg t/m 76 kg.
Othman Allach verloor twee jaar geleden maar nipt van Sergino Kanters en is erop gebrand alsnog als toernooiwinnaar uit de ring te stappen. Dat zal niet meevallen want de geselecteerde tegenstanders hebben een geduchte reputatie.