Nog een toppartij op Ben Bril Memorial

Nóg een toppartij op de grootste Nederlandse profboksgala om de Ben Bril Memorial van maandag 16 oktober in Carré. Oud WBF-kampioen Rafael Harutjunjan daagt de Limburger Somay Bilal uit voor Nederlands kampioenschap super lichtwelter. Deze partij triggert de toeschouwers al heel lang. Net als trouwens Steve Suppan tegen Innocent Anuanwu, die ook op het programma staat. De organisatie onderhandelt verder over nog enkele verrassende wedstrijden maar daarover wordt pas later mededelingen gedaan.
De 29-jarige Rafael Haratjunjan met en record van 10-2-0 had de laatste tijd weinig geluk.. Hij verloor vorig jaar in China en in het voorjaar ging het ook fout toen hij in Hamburg tegen Fatih Keles aantrad. De eerste tegenstander op de Ben Bril was aanvankelijk Europees kampioen Stephan Danyo maar die stelde plotseling onredelijke eisen. In de 25-jarige Somay Bilal treft Haratjunjan een na acht wedstrijden ongeslagen tegenstander, die op 24 september 2016 in Voerendaal Nederlands kampioen werd na een gevecht tegen Brahim Kamal.
Zowel voor Haratjunjan als voor Bilal staat er veel op het spel. Kan Haratjunjan eindelijk weer juichend de ring verlaten? Of bewijst Somay Bilal dat hij zich internationaal omhoog wil werken? Boeiende vragen waarop maandag 16 oktober het antwoord wordt gegeven. Komt het zien, komt het zien…..

Stichting Ben Bril Memorial
tav Hans de Bruijn
Soderblomstraat 2,
2806 ZP Gouda
Website: http://www.benbrilmemorial.nl/
Tel 0031655342277
E-mail: hdebruijn@xs4all.nl
Kaartverkoop alleen via Carrë 09002525255