Spel is op de wagen voor Ben Bril Memorial

Natuurlijk staat U er nog niet bij stil. Maar wij wel, van de organisatie van de Ben Bril Memorial. De voorbereiding op het grootste vaderlandse profboksgala op maandag 15 oktober in Carré is in volle gang. Om kwalitatief hoogstaande partijen te kunnen garanderen moet men tegenwoordig vroeg beginnen. Je  begint met de juiste boksers bij elkaar te zoeken. Daarna moeten de financiële verlangens van de boksers passen in het beschikbare budget en als dat allemaal lukt, ja, dan ziet de organisatie dé boksavond van het jaar met vertrouwen tegemoet.

Ook in 2018 zal het programma voor de twaalfde Ben Bril Memorial weer enerverender en spectaculairder worden. Uw eerste reactie luidt wellicht: dat kan niet. Wie zich vorig jaar herinnert, zal moeten beamen dat het avondje uit in Carré een unieke belevenis was. Wat viel er niet te genieten van de partij Serginio Kanters versus Gevorg Khatchikian. Een jonge ambitieuze Amsterdammer trad de lepe, ervaren Limburger tegemoet. Ronde na ronde ging de strijd gelijk op, totdat Khatchikian zich sterk genoeg voelde om een eind aan de wedstrijd te maken.

Het doel van de Ben Bril Memorial is nieuwe profs een podium geven. Om zodoende het Nederlandse profboksen een keer per jaar op een positieve manier voor het voetlicht te halen. Keiharde en faire strijd moet het`uitgangspunt zijn. Daarin zal de organisatie ook dit jaar weer slagen. Er wordt onderhandeld met Serginio Kanters, die Benelux-kampioen Josemir Poulino uitdaagt. K1-kampioen Roel Mannaart maakt als profbokser zijn debuut en Vinkevener Nick Postma heeft beloofd het halve dorp als supporter mee ten nemen.  Ook Tyrone Spong maakt wellicht zijn opwachting.

Uiteraard begrijpt u dat zo’n ambitie zonder sponsoring onmogelijk is. U als vaste VIP-bezoeker van de Ben Bril Memorial doen we dan ook een aanbieding. Wacht niet te snel want de beste posities aan de ring worden op volgorde van binnenkomst vergeven..

De VIP-arrangement (6 personen) is inclusief:

– Speciale VIP-entree;
– VIP tafel voor 6 personen dicht aan de ring;
– Drinken volgens het Hollands recept gedurende de hele avond;
– Luxe food-programma verzorgt door topcateraar;

Dit alles voor de prijs van €1500,- .ex BTW

U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen. hdebruijn@xs4all.nl