Extra attractie voor Ben Bril Memorial

Persbericht

Cairo en Douwes dagen elkaar op 15 oktober in Carré

De twaalfde Ben Bril Memorial kan na het grote succes van vorig jaar niet anders dan weer een heel bijzonder evenement worden. En nog spraakmakender! De zwaargewichten Redouan Cairo en Brian Douwes hebben op maandag 15 oktober in het koninklijk theater Carré nog een rekening met elkaar te vereffenen. Naast de toppartij Serginio Kanters versus Josemir Poulino om het Nederlands kampioenschap dagen beide coryfeeën elkaar in het Olympisch boksen uit. Heel uitzonderlijk, nog nooit vertoond op het grootste (prof- en amateur-) gala van Nederland.

 

Het programma kent verder, zoals vermeld, de rematch van Serginio Kanters tegen Josemir Poulino. Meer dan een jaar geleden stapten beiden in de ring voor een wedstrijd over vier ronden. Dat was tekort voor de voormalige Beneluxkampioen. Kanters trok drie ronden naar zich toe en kreeg het zwaar in de vierde ronde. De hele bokswereld is benieuwd hoe Poulino het er in zijn ontmoeting over tien ronden nu vanaf brengt. Wie het weet mag het zeggen!

Verder komen o.a. Nick Postma, Steve Suppan, Jan Julius Hummer in actie en wordt het negen profpartijen tellende programma afgesloten met de Grote Prijs van Amsterdam. Altijd een enerverend toernooi,. waarin kickboxers zich beijveren in het boksen.

Ook zullen voor het eerst twee amateurwedstrijden (o.a. Kilat Hallie en Chelsey Heijnen) aan het voorprogramma worden toegevoegd.

Stichting Ben Bril Memorial
tav Hans de Bruijn
Soderblomstraat 2,
2806 ZP Gouda
Website: http://www.benbrilmemorial.nl/
Tel 0031655342277
E-mail: hdebruijn@xs4all.nl
Kaartverkoop alleen via Carrë 09002525255
TV-goeroe Radmillo Soda is nog steeds trots op de kampioensgordel die Ben Bril hem overhandigde.