Alle focus ligt op maandag 15 oktober in Carré

De spanning stijgt. Het is aan alles te merken. De persoonshoge billboards zijn opgehangen in Amsterdam, de vaste bezoekers van Carré krijgen nog een keer de kans om de laatste 125 toegangskaarten te kopen voor de twaalfde Ben Bril Memorial op maandag 15 oktober en daarna staan de boksers te trappelen om de ring in actie te komen.
Poulino heeft zijn trainingskamp in Engeland beëindigd, Kanters traint als een bezetene, fluistert men in het wereldje, en zwaargewicht Snijders bekijkt de ene video na de andere van zijn tegenstander, de kampioen van Georgië.
Duidelijk is dat iedereen met heel veel verwachtingen uitkijkt naar het grootste boksgala van Nederland. Het bal der kampioenen belooft een spektakelstuk te worden. Passend bij de geduchte reputatie van de Amsterdamse klassieker.
De grote vraag die leeft bij het publiek is: Blijven Poulino en Snijders Nederlands kampioen of gaat een ander, Kanters bijvoorbeeld, met de kampioensgordel naar huis. Dat zou wat zijn!
Donderdag 11 oktober is de grote persconferentie om 14 uur in het theater Carré. Voor het eerst zullen zij zich dan uitspreken over hun kansen.
De weging van de boksers is een dag voor de wedstrijd. Zondag 14 oktober om 12 uur bij de sportschool van Barry Groenteman, Brouwerij 50, Fight Club Amstelveen.