Ben Bril Memorial bijna uitverkocht

De laatste dagen gaat het plotseling hard met de kaartverkoop voor de Ben Bril Memorial op maandag 15 oktober in het koninklijk theater Carré.
Met nog vier dagen te gaan, kan het bordje ,bijna uitverkocht’ worden opgehangen. De twee wedstrijden om het Nederlands kampioenschap boksen (Kanters versus Poulino en Snijders versus de Georgier Tevdorashvili) mogen zich verheugen in een grote belangstelling. Om maar te zwijgen over het titanengevecht Redouan Cariro versus Brian Douwes. Komt het zien, komt het zien, luidt de gebruikelijke aanmoediging van Carre.
Het ambitieuze programma telt ook vele ,best van de rest’ boksers in Nederland. Zo komt Steve Suppan in actie tegen Bryan Nisia, Nick Postma tegen Jan Julius Humme en zal de Grote Prijs van Amsterdam weer voor extra spektakel zorgen. Aan dat toernooi doen Nicky Lopez, Mohammed Elawil, Chico Kwasi en Zacky Derouich mee. Doorgans komen ze in het kickboxen uit maar zij zien een leuk intermezzo in het populaire Olympisch boksen voor amateurs en tegenwoordig ook voor profs. Trouwens, in de openingspartij komen ook de amateurs Kilat Hallie en Donovan Vroom in de ring.
Aarzel dus niet te lang, want de kans is groot dat op maandag 15 oktober geen kaart meer te krijgen. Telefonisch aanvraag van kaarten bij Carre 0900-2525255