Gino da Fonseca bokst ook in Carré

Houdt het dan nooit op? Nee want de Ben Bril Memorial haalt alles uit de kast om het boksprogramma op donderdag 7 november in het koninklijke theater Carre sterker dan ooit te maken. Zwaargewicht Gino da Fonseca, de beste bokser over wie een documentaire wordt gemaakt, zal worden toegevoegd aan het grootste profgala van Nederland met als tegenstander de Rotterdammer Maurice Junker. Nog een topper op de lijst met Steve Suppan, Rafael Harutunjan, Somay Bilal, Xavier Kohlen, Giovanni Rijkaard en Andranik Mirzoyan.
Jaren gingen voorbij dat er geen teenstanders uit eigen land waren voor de Nederlandse deelnemers. Mede door de Ben Bril Memorial en de inspanning van de Limburgse trainer Patrick Driessen is afscheid genomen van dit tijdperk. Er zijn voldoende vaderlandse boksers voor handen om tegen elkaar te matchen. Een enkeling uitgezonderd. Dat blijkt dit jaar uit de samenstelling van het hoogwaardige programma voor de Ben Bril Memorial. Een prima ontwikkeling! Precies waar de bond een voorstander van is. Doorstroming van amateurs naar de profs! De kentering is een feit. Dat is te merken. De kaartverkoop loopt als een trein…..

Zie voor al het nieuws over de BBM:
www.benbrilmemorial.nl
Twitter: @hans0007