Steve Suppan trekt zich terug voor boksgala Carre

Persbericht

Vlak na het bekend gemaakte programma voor de Ben Bril Memorial heeft bokser Steve Suppan uit Vinkeveen ondanks een getekend deelname-contract laten weten niet te zullen boksen op donderdag 7 november in Carre. De simpele reden: hij heeft te druk met andere zaken.

De organisatie is ontstemd en betitelt hem als onbetrouwbaar. Wie twee maanden geleden zijn handtekening zet onder een officiële overeenkomst en zich nu dus terugtrekt bewijst de bokssport een slechte dienst. Zijn verweer dat de organisatie ruim de tijd heeft om een vervanger te zoeken slaat nergens op. Jammer. De kwestie wordt verder juridisch uitgezocht. Voor Xavier Kohlen, die zou boksen om het Nederlands kampioenschap, wordt een vervanger gezocht.

Hans de Bruijn