Wie wordt de beste op Ben Bril Memorial?

De kogel is door de kerk. Met trots maakt de organisatie van de dertiende Ben Bril Memorial op donderdag 7 november in het koninklijk theater Carre het vrijwel complete wedstrijdprogramma bekend. Alleen de partij van Gino Kanters staat nog open. Intensief wordt nog gezocht naar een geschikte hoogwaardige tegenstander.

Met spanning kijkt de bokswereld uit naar de scherp gematchte wedstrijden. Zij zijn allemaal bijna gelijkwaardig aan elkaar. Dat zorgt voor opwinding bij de achterban. Wie zal de sterkste, de beste zijn. Steve of Xavier, Rafael of Somay, Giovanni of Andranik, Maurice of Gino en dat geldt zeker ook voor de strijders om de Grote Prijs van Amsterdam. Men kan niet wachten. Het wordt weer een exclusief boks avondje in Carre. Iets wat u niet mag missen.

Programma