Ben Bril 2022

Grote Prijs in Carré extra belevenis

De vakantie is voorbij en de Ben Bril Memorial nadert. Het grote spel is op de wagen. De boksers geven blijk er ontzettend veel zin in te hebben om maandag 17 oktober in het koninklijk theater Carré alle registers open te trekken. Aan alles is te merken dat wordt uitgekeken naar hét boksgala van het jaar. De kaartverkoop loopt goed en de nieuwe ringseats en viptafels zijn bijna uitverkocht. Wel een bewijs dat de vaderlandse bokswereld hunkert naar de veertiende editie van de BBM.

Na de bekendmaking van het ambitieuze boksprogramma, onlangs, was het wachten op de bezetting van het altijd spectaculaire toernooi om de Grote Prijs van Amsterdam. Vier kickboksers te weten Brahim Kallah, Percy Jordy Timmer, Deler Rasho en Raco Bostanci nemen de uitdaging aan en willen zich onderscheiden in het Olympisch boksen. Een apart hoogtepunt. Elk gevecht gaat er hard aan toe. Temeer omdat de winnaars van de voorronden mogen uitkomen in een finale, later op de avond.

Het kan niet anders of maandag 17 oktober wordt weer een topavond voor het Nederlandse boksen. Met Benelux-titelgevechten voor de Amsterdammer Gino Kanters en de Limburger Xavier Kohlen én Jorina Baars uit Den Helder, die vriend en vijand wil verrassen. Het totale programma bestaat uit negen partijen. De kaartverkoop loopt via www.carre.nl