Gino Kanters aast op tweede belt in Carré

Het is misschien aan veler aandacht ontglipt maar Gino Kanters heeft het internationaal kampioenschap van Polen op zijn naam geschreven. Przemyslaw Gordon werd in eigen huis op punten verslagen. Een prestatie van formaat die de Amsterdammer extra in de spotlights plaatst met het oog op zijn deelname aan de veertiende Ben Bril Memorial op maandag 17 oktober in het koninklijk theater Carré.

Aangemoedigd door trainer Peter Gebbink gaat Gino Kanters op het mooiste bokspodium van Nederland voor de tweede keer op titeljacht. Het begeerde Benelux kampioenschap wordt zijn volgende grote uitdaging. Dat wordt geen simpele opgave. Om zijn record van tien zeges een extra impuls te geven zal hij tot het uiterste moeten gaan. Dat treft. Zijn tegenstander, de ambitieuze Mohamed el Achi (20-3-3) heeft beloofd er een ongekend spannend gevecht van te willen maken. Net als Gino beseft de Belg dat je in het boksen slechts weinig aantal kansen krijgt. Maar als die mogelijkheid zich voordoet moet je er voor honderd procent staan en dat gaat gebeuren ook. Al weken is hij energiek in training.

De organisatie van de Ben Bril Memorial kijkt uit naar deze (hoofd)partij.

Voor kaartverkoop zie: www.carre.nl