Ben Bril Memorial 2022

Nog enkele ringseats beschikbaar in Carré

Op de valreep een buitenkans voor de echte boksliefhebbers die aanwezig willen zijn bij de Ben Bril Memorial op maandag 17 oktober. Door onvoorziene omstandigheden zijn 25 ringseats midden in de zaal van het koninklijk theater Carré teruggekomen. Wie interesse voor deze posities heeft, krijgt de unieke kans alle gevechten te volgen op enkele meter afstand van de ring. Dat is een ongekende belevenis. De organisatie heeft ringseats voor het eerst ingevoerd.

Het programma van de veertiende Ben Bril Memorial, bestaande uit acht partijen, telt gevechten van de Amsterdammer Gino Kanters en de Limburger Xavier Kohlen om de Beneluxtitel en dat van Jorina Baars, wereldkampioene kickboksen, die zich voor het eerst op het Olympisch boksen toelegt tegen de Amsterdamse Sara Koops.